Zo leuk

Zaterdagavond hadden we een jubileumfeestje van mijn man zijn werk, omdat het niet in de buurt was had ik een hotel geboekt in de buurt van het zalencomplex zodat we beide aan de borrel kunnen, en er een leuk weekendje van kunnen maken. Zaterdag ochtend de kinderen naar Opa en Oma gebracht en de doorreis gemaakt naar ons hotel. Om half 12 arriveerden we daar, hebben ingecheckt en daarna onze kamer bekeken. Prima kamer, we werden om 18.00 verwacht op het feestje dus we hadden nog de hele middag om ons te vermaken. Eerst een klein hapje gegeten en daarna stelde ik voor om het wellness gedeelte te bezoeken. Daar had mijn man wel oren naar, was lang geleden dat we samen naar de sauna zijn geweest. Uitkleden op onze kamer, ik wou mijn intieme piercing uitdoen, maar mijn man vroeg of het kon blijven zitten, voorruit zei ik met een ondeugende lach, badjas aan en naar de wellness. Heerlijk de warmte en het samen naakt zijn, het zwembad was gekleed en zwemkleding hadden we niet bij ons dus dat hebben we overgeslagen.

We waren elkaar lekker aan het opgeilen en stelden voor om op de kamer door toegaan, heerlijke ongeremde sex hadden we daar. Samen gedoucht en ons aangekleed voor het feestje. Ik had hiervoor afgelopen week een grijze lange leren jurk gekocht, was er heel blij mee en mijn man keurde hem ook goed. Bruine lange laarzen aan en daar stond een zelfverzekerde vrouw! Aangekomen op het feestje hadden we eerst een buffet en er was een hele goede band er werd gedanst en flink gedronken, al met al zeer geslaagd en gezellig met iedereen gepraat. Na middernacht waren we (redelijk aangeschoten)terug in het hotel, mijn man stelde voor om nog wat te drinken aan de bar, deze was tot 1 uur open, en daar zaten nog ongeveer 20 mensen. Daar had ik ook nog wel zin in, maar dan ga ik nog even op de kamer mijn laarzen ruilen voor sneakers, prima zei mijn man, wacht ik hier op je. Weer terug namen we plek op het achterste bankje met hoge tafel in de hoek van de bar. Mijn man haalde een biertje en een wijntje en samen namen we de dag door en ik zei dat ik zin in hem had, hij lachte en zei ik ook jou! Mijn jurk had drukknopen en had deze stiekem tot mijn navel geopend en trok deze van onder uit elkaar. Op de kamer had ik mijn slipje en bh uitgedaan, heerlijk voelde het leer tegen mijn naakte huid.

Daar zat ik met blote poes in een hotelbar, dit is stout zei mijn man en ging met zijn hand voelen hoe nat mijn kutje is. De barman riep dat de bar ging sluiten en wij dronken ons drankje op, ik deed de knopen weer dicht, en we zochten onze kamer op. Omdat ik al kledingstukken uit had kon ik me snel uitkleden, mijn man was ook snel helemaal naakt. Ik fluisterde hem toe dat ik zin had om te zwemmen dat vond hij ook wel spannend, wij in badjassen in de nacht door het hotel naar het zwembad, de deur was gelukkig niet gesloten en hebben lekker naakt in het met nachtverlichting zwembad gezwommen. Terug op de kamer wederom geweldige sex gehad en in slaap gevallen. De volgende de morgen ontbijtje genomen uitgecheckt en weer naar huis gereden. Wat een geweldig uitstapje!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *