Initiatief kwam, niet al bedacht, van mijn kant

“Thanks, heel fijn dat je dat wil doen”. BBQ, afgelopen, had ik bij mij georganiseerd. Achteraf blij dat Bas, buurjongen, ( is redelijk jonger ) er nog net was. Ging staan, had een paar drankjes gehad, kwamen schijnbaar ‘hard’ aan, struikelde. Bas kon mij nog net vastpakken. Ik baalde. “Ohh, dit vind ik echt erg”. Bas was heel rustig. Vanaf dat moment herinner ik alles vaag. Had, schijnbaar, gevraagd mij vannacht niet alleen te laten.

Volgende morgen. Moest even wakker worden. Lag nog heerlijk. Stap uit bed, open mijn slaapkamerdeur. Ik sta stokstijf. De deur van de badkamer gaat open. “Goedemorgen Els”.
Bas ziet mij hem aankijken. Hij lacht. Staan we daar naakt op de overloop. ‘Hij breekt het ijs’. “Kom, pakt mijn hand, drukt mij de badkamer in, jij hebt een douchebeurt nodig”. Bas draait de kraan open. Voelt wel heel erg prettig het warme water over mijn lichaam. Voel hoe hij rustig mijn haar wast. Laat het gebeuren. Spoelt de shampoo weg. Hij draait mij om. “Zo, zie hem lotion in zijn hand hebben, hé ontspan eens”. Probeer het. Voel zijn handen mijn schouders ‘masseren’. Mijn buik. Mijn billen. Sluit mijn ogen. Dit gevoel, ik huil, ziet Bas gelukkig niet. Doet best iets met mij ,het aanraken. “Nou, je bent weer lekker fris”. Open mijn ogen. “Ohh sorry, was even ‘weg’, deed je fijn”.

“Dan geef ik jou een ‘douchemassage’ “. “Omdraaien”. Was zijn koppie. Spoel de shampoo weg. Draai Bas om. Gebruik dezelfde lotion. Zijn billen, zijn buik en zijn brede borst geef ik aandacht.
Spoel Bas af. Pak zijn hoofd in mijn handen. “Thanks, kus hem voorzichtig, je bent lief”. Dat meende ik oprecht. Draai de kraan dicht. Drogen ons af, was tot dit moment ‘normaal’ qua doen en laten. Ik ben bijna klaar. Kijk naar zijn lichaam. Zie zijn jongeheer. Staat stijf. Komt vast door het afdrogen. “Ehh, wijs naar zijn stijve, je weet dat die ‘omhoog’ staat”. Ik moet er om lachen.
“Ahum, gaat spontaan, excuus daarvoor”. Ik kom dichterbij. Bas volgt mij. Streel zijn stijve. Stil. Kijken elkaar in de ogen. Kijk naar beneden. Zie nu zijn prachtige eikel. Ik ga op mijn knieën. Kijk omhoog, trek Bas af. Iets sneller. Hij kreunt. Lik zijn eikel. Maar cirkeltjes. Neem zijn pik in mijn mond. Mijn mond zit ‘vol’.

“Wel fijn, kom omhoog, wilde het ineens”. Bas knikt. Pak zijn hand. Lopen naar mijn slaapkamer. Trek Bas tegen mij aan. We zoenen. We tongen. Voel zijn stijve tegen mij aandrukken. Dirigeer hem richting het bed, leg hem op zijn rug. Ga op Bas ‘zitten’. Mijn hand om zijn pik. Weet precies waar die naar toe moet. Ik zak. “Bas”. Heel mijn kutje is gevuld. Hij beweegt in mij. Leg mijn handen op zijn borst. Kan even niks zeggen. Maar hij ziet mijn blik. Krimp in elkaar. Ik slaak een gil. Knijp nu echt in zijn borst. “Bas”. Kwam klaar. Hij stopt met bewegen. “Nee, niet stoppen”. “Jaa, zo, stoot in mij”. Ga weer mee op zijn ritme.
Zie het. Voelt het. “Els, ik spuit”

Blijf nog even op Bas zitten. “Jeetje”. Kruip uiteindelijk tegen hem aan. “Was fijn”. Trek de deken over ons heen. Moeten in slaap zijn gevallen. Niet lang. Voel zijn lichaam, heerlijk warm, mijn hand naar zijn fijne pik. “Lieve schat, zijn pik wordt weer groter, zin”? Kijk hem met een grote glimlach aan. Die blik, ik weet genoeg. Werd een hele fijne dag. Stuurde wel, tactisch van mij, mijn dochters een berichtje dat ik vandaag mijn gang ging, wilde ze aankomen, dan pas morgen. “Zo, leg mijn mobiel aan de kant, wij worden vandaag niet gestoord”. Bas gaf mij een bepaalde ‘rust’. Voelde mij heel erg prettig bij hem. En, nooit op deze manier gedaan, hij nam mij op welke plek dan ook in mijn huis. Hij wist mij echt wel het hoofd op hol te brengen. Nog steeds.
Ging daarna ook oké tussen ons. Geen echte relatie, wel elkaar graag zien, super fijne sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *